Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
medium_adam_douglas_net-1

Adam Douglas

Vinneren av årets Stjernekamp, Adam Douglas kommer til Kolben Kulturhus! Amerikaneren har for lengst etablert seg som en av de aller ypperste soulstemmene i landet og i høst og vår 2017/18 legger han ut på en stor norges-turné med et knallshow du ikke bør gå glipp av!

Med sin singer/songwriter-bakgrunn fra USA, har han spilt og samarbeidet med mange internasjonale storheter som Jon Bon Jovi, Larry Carlton, Robben Ford og Michael Landau. Også flere norske artister i toppsjiktet, som Marit Larsen, Frode Alnæs og Vidar Busk, har hatt den store gleden av å samarbeide med Adam.
Et helt sjeldent særpreg kjennetegner Adams musikk og fantastiske stemmeprakt, hvor man fort kan få assosiasjoner tilbake til de ekte soul- og bluesrøttene fra hans hjemland. Likevel favner det musikalske uttrykket hans bredt, og anmelderne sparte ikke på godordene da hans debutalbum, ”I May Never Learn”, ble sluppet i 2015. Fra samme album hadde han stor suksess med låta "I Once Was An Honest Guy", som blant annet ble listet på NRK P1.
Med sin nice guy-fremtoning, hatten på hodet, og gitaren ladet, er det ikke en fot som ikke tramper takten inn i Adams musikalske univers. Publikum vil få oppleve en folkelig og ekte musikkleveranse som favner det beste av pop, folkemusikk, RnB, country og rock'n roll!

Forestilling:


x
19:30
Sal 1
x
20:00
Sal 1
x
20:00
Sal 1 Balkong
KOLBEN KULTURHUS