Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Kommende filmer

RuteteNinja_1080x1920px_v2

Rutete Ninja

Rutete Ninja er en annerledes animasjonsfilm som absolutt ikke passer for de yngste. Filmen inneholder generøse mengder drap, action, hevn, forelskelse, fyll, fest, ydmykelse, mobbing, knark, banning og fremfor alt masse drøy humor. Herman Flesvig har hele 113 forskjellige stemmer!

 

RKTMAN_INTL_T-EGERTON_STADIUM_DGTL_1_SHT_NOR

Rocketman

Historien om livet til musikklegenden Elton John.

JW3_1080x1920

John Wick: Chapter III

John Wick (Keanu Reeves) er på rømmen etter å ha drept et medlem av den internasjonale foreningen for leiemordere, High Table. Med en dusør på 14 millioner kroner til den som klarer å drepe han, er han et mål for profesjonelle drapsmenn og -kvinner i hele verden.

SLOP_INTL_TSR_DGTL_1_SHT_NOR1080x1920

Kjæledyrenes hemmelige liv 2

Møt herlige Max og de andre kjæledyrvennene igjen idet de finner på nye, morsomme sprell mens eierne deres ikke er hjemme.

UglyDolls_1080x1920

Ugly Dolls

Moxy elsker sitt originale liv i denne ualminnelige byen, men hennes umettelige nysgjerrighet får henne til å lure på om det er noe – et eller annet – på den andre siden av fjellet ved Uglyville. Moxy samler en gjeng av sine nærmeste venner, og sammen drar de ut for å finne det som er på den andre siden. De oppdager en annen verden i form av Perfeksjon - en by hvor de mer klassiske dukker blir opplært i skikk og bruk før de sendes til den «virkelige» verdenen for å møte et barns kjærlighet.

MIB4_1080x1920

Men in Black: International

The Men in Black må takle sin største utenomjordiske utfordring hittil når en dobbeltagent infilterer rekkene deres.

YSDY_INTL_DGTL_SOCIAL_ASSETS_9x16_OV-NÅ

Yesterday

Komedie av Danny Boyle om en musiker som en dag våkner opp til en verden hvor alle andre har glemt The Beatles.

KOLBEN KULTURHUS