follo_seniororkester_nett.jpg

Follo seniororkester: Sommerkonsert

Follo seniororkester sommerkonsert arrangeres i anledning Lions Club sitt 100 års-jubileum. Konserten er en gave fra Seniororkesteret til Lions Clubs og inntektene går til organisasjonen for Kreftsyke Barn.
Ytterligere informasjon:
www.lions.no
www.folloseniororkester.

Forestilling:

Mandag 12. juni
kl.12:00
Sal 1

«En hilsen til Lions Clubs 100 årsjubileum i frivillighetens tjeneste»

Lions Clubs International er en verdensomspennende organisasjon med over 45000 klubber og 1.35 millioner medlemmer i over 200 land og geografiske områder i verden over.  Dette gjør Lions til den største humanitære service - organisasjon i verden. 

Lions Norge ble etablert i 1949 og med over 12000 medlemmer i 475 klubber og er representert i nesten alle kommuner i landet.
Follo har følgende klubber: LC Drøbak, LC Langhus-Siggerud, LC Nesodden, LC Oppegård, LC Ski, LC Vestby, LC Ås, LC Ås-Eika og LC Ås-Nordby.
I Lions er det et ufravikelig prinsipp at penger som kommer inn ved inntektsbringende aktiviteter i helhet går til hjelpearbeid. Utgifter til klubb og organisasjon dekkes gjennom medlemskontingenter.
Follo-klubbene har mange aktiviteter til beste for innbyggerne som bl.a. Festaften for funksjonshemmende, opplæringsprogram mot mobbing «MITT VALG» for lærere og SFO personell, ungdomsarbeid gjennom Fritidsklubbene mm.
Våre viktige landsomfattende inntektskilder er « Røde Fjær» - Tulipansalget i april og andre lokale godt synlige aktiviteter.
Nevnes skal også «stille aktiviteter» som besøksvenn – aktiviteter på sykehjem mm.
 

ikon_nyhetsbrev.jpg

ikon_gavekort.jpg

ikon_ebillett.jpg

Har du tid til å svare på vår markedsundersøkelse?