170202-dora_facebook_1200x628.jpg

Dora Thorhallsdottir - "Familiegreier"

Familieterapeut, foredragsholder og komiker Dora Thorhallsdottir opplevde braksuksess med sitt første show "Det var ikke sånn det skulle bli". Nå er hun tilbake med sin andre forestilling "Familiegreier".  

 - AFTENPOSTEN

"I letingen etter rollemodeller, begynner hun med begynnelsen – Adam og Eva – men hopper raskt til noe nærmere, nemlig vikingene, før hun lander midt i vår egen tid og egne nære forhold. Thorhallsdottir er sikker i tekst og fremførelse, hun har driv og dynamikk, samspiller med publikum som reagerer gjenkjennende hele veien, og hun vet å bruke sin sjarm. " - Mona Levin

 

Forestilling:

Onsdag 20. september
kl.19:00
Sal 1

Før het det slektstre, nå ligner det mer og mer på en busk. Det som før var ryddige og kjedelige A4-familier er blitt en salig blanding av mine barn, dine barn, eks-svigermor og den nye typen til bestefar. Så hva er egentlig en familie? Hvordan blir en episode av «Hvem tror du at du er» om 100 år? Hvorfor driver vi fremdeles på med så mange absurde tradisjoner og ritualer? Er det mulig å kommunisere med tenåringer? Hvorfor blir det så mye krangling, drama og elefanter i rommet med personene som står oss nærmest? Og hvis alle har det, hva er grunnen til at det er så vanskelig å snakke om… familiegreier?

ikon_nyhetsbrev.jpg

ikon_gavekort.jpg

ikon_ebillett.jpg

Har du tid til å svare på vår markedsundersøkelse?