Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Pernille Sørensen Kultur_1920x1080_ad

Pernille Sørensen - Kultur

Regi Are Kalvø

Pernille Sørensen er endelig tilbake med en ny solo-forestilling!

Det har gått åtte år siden kritikerroste «Flink pike». Siden sist har Pernille blant annet vært lagleder i «Nytt på nytt», spilt i «Side om side» på NRK1 og blitt kåret til årets morsomste av folket under komiprisen i 2016.

Nå har hun altså laget standupforestillingen «Kultur». Forestillingen handler om kultur i alle dens former og varianter. Høykultur, lavkultur, kliss ny populærkultur og eldgammel upopulær kultur. Bakteriekultur og motkultur, snikskryt og tupé, basehopping og nakenbading.
Pernille Sørensen er mer enn klar for å navigere oss alle gjennom livets kulturelle labyrint. 

Viktig melding!

Til deg som har kjøpt billett til forestillingen Kultur med Pernille Sørensen. Managementet har sett seg nødt til å flytte på starttidspunktet på grunn av uforutsette hendelser.

Nytt klokkeslett er kl. 21.00 samme dag, 12. desember 2019.

Kjøpte billetter kan benyttes på arrangementet, samme rad og seteplasser gjelder. Dersom dere ønsker å få refundert billetten, gjøres dette ved å sende mail til post@kolben.no innen torsdag 28. februar 2019. Husk å legge ved billetten i mailen. Når billetten er kjøpt på nett, vil beløpet tilbakeføres til den konto som ble belastet ved kjøp.

Forestilling:


torsdag 12.desember
21:00
Sal 1

Forestilling:


x
21:00
Sal 1
KOLBEN KULTURHUS