Hvilken jubileumslogo skal velges?

Elever på Roald Amundsen vgs. fikk i oppgave å lage en jubileumslogo til kommunens 100-års jubileum. Nå var tiden kommet for å vise frem for kommunen hva de hadde av forslag.

Bilde: Oppegård Avis i samtale med noen av elevene angående oppgaven. Rektor Elsie Marit Urdal Sand og prosjektleder for Oppegård 2015, Lone Schrøder lytter aktivt. (foto: Jan Walbeck)

Fredag 7. februar på formiddagen var 12 elever samlet i klasserommet for å vise frem sitt arbeide. De har jobbet i to uker med oppgaven. Spente elever måtte i tur og orden presentere med begrunnelse for sitt logoforslag. Prosjektleder for Oppegård 2015 Lone Schrøder forteller at hun var meget imponert over hva elevene har prestert.

- Ikke lett å bestemme det beste forslaget, sier Lone Schrøder.

Både Oppegård Avis og Østlandets Blad var tilstede og intervjuet elevene. Selv rektor Elsie Marit Urdal Sand var nysgjerrig på hvilke ideer elevene hadde kommet frem til.

Bestemmer oss 25. mars

Før styringsgruppen (Utvalg for kultur og oppvekst (UKO)), tar avgjørelsen 25. mars skal Kommunikasjon og service i kommunen lage en innstilling.

- Flere av ideene er gode, så det blir vanskelig å velge ut en vinner, forteller Lone Schrøder. Logoen skal benyttes på flere flater, og det er mange hensyn å ta.

ikon_nyhetsbrev.jpg

ikon_gavekort.jpg

ikon_ebillett.jpg

Har du tid til å svare på vår markedsundersøkelse?