TV8 har laget innslag om Oppegårds nye sang

Se hvordan juryen jobber med Oppegårdsangen. Her kommer vi tett på juryen der de forteller hvordan de går frem med bidragene som kommer inn.

oppegaardsangen.jpg
Bildet: Prosjektleder for Oppegård 2015, Lone Schrøder har mange prosjekter på gang, bl.a. utlysning av Oppegård-sangen.
 

Se TV8-innslaget her: http://tinyurl.com/pcp2oco

- Sangen skal handle om kommunens visjon – «Oppegård - et sted å elske», forteller leder av prosjektet Oppegård 2015, Lone Schrøder. Kommunen har ny visjon, som innbyggerne skal bli glad i og samtidig skal den være litt pirrende. Vi håper visjonen skal friste til å skape gode tekster og melodier. 
 

Vær kreativ!
Bidraget skal bestå av tekst og melodi. Teksten må være på norsk og det er ingen begrensninger på sjanger. Sangen skal kunne fremføres av solist, kor og arrangeres for orkester og korps. Den skal vare maks 3,5 minutter.

Vi krever ikke at bidraget må være en ferdig versjon. Sang og enkelt akkompagnement er tilstrekkelig. Det viktigste er at juryen har et godt grunnlag for å vurdere bidraget.

Hvem er jury?
Bidragene blir vurdert av en jury som består av Frode Haltli, Bernt Nordset, Christine Dancke og Odd Inge Rand. 

Innbyggerne avgjør
Juryen skal velge ut tre finalebidrag i løpet av mai 2014. Deretter vil vi produsere og publisere finalebidragene på www.oppegård2015.no. Avstemmingen vil også foregå her. Alle innbyggere i kommunen kan høre på sangene og stemme fram sin favoritt.

Frist 15. april 2014
Send bidraget til lone@kolben.no og merk det med "låtkonkurranse".

For mer informasjon
Prosjektleder for Oppegård 2015, Lone Schrøder                                 Tlf. 918 35 807
Kommunikasjonssjef Marit Fjestad Nilsen                                             Tlf. 66 81 90 09/ 930 19 228

ikon_nyhetsbrev.jpg

ikon_gavekort.jpg

ikon_ebillett.jpg

Har du tid til å svare på vår markedsundersøkelse?