Klubbkveld i Kolben

Klubbkveld i Kolben er en konsertserie hvor vi tilbyr kvalitetskonserter for musikkkjennere i vår intime Sal 2. En mulighet til å oppdage ny og spennende musikk og å komme tett på din favoritt artist.

Frida Ånnevik

Frida Ånnevik har etablert seg som en viktig stemme på norsk i vårt musikklandskap. Med fire utgivelser bak seg har Frida høstet både lovord og gode kritikker. «Andre sanger» er en coverplate med sanger fra et vidt spenn av artister og låtskrivere, som Joni Mitchell, Spice Girls, og Janis Ian.

No. 4 har rukket å bli et av Norges mest elskede band på fem korte år. Med ærlighet, snert og en unik evne til å se de store historiene i det hverdagslige har de gitt ut to Spellemann-nominerte album, solgt tusenvis av billetter over hele landet og toppet plakaten til Øyafestivalen. Live byr bandet på dans, tårer og allsang, og etter deres første konsert av seks på Parkteatret i november 2018 meldte Dagsavisen at “No. 4 har blitt et av Oslos største band” og trillet terningkast fem.

Paal Flaata

Paal Flaata er kjent for sin usedvanlig vakre stemme og storslagne vokalprestasjoner. I 10 år frontet han bandet Midnight Choir, og i kraft av sin stemmeprakt satte han gruppa på det europeiske kartet. Nå fyller Paal Flaata fyller 20 år som soloartist, og vi feirer hans debutplate "In Demand", som blir reutgitt i forbindelse med jubileet.

Som soloartist har Flaata gitt ut tilsammen 8 album; In Demand (2002) - Rain (2005) - Christmas Island (2007) - Old Angel Midnight (2008) - Wait By The Fire (2012) - Bless Us All (2014) - Come Tomorrow (2016) - Love And Rain (2017). I årene med Midnight Choir rakk han å gi ut fem plater og to samlealbum.

Gåte Akustisk

"Etter snart et halvt tusen konserter hvor vi har forsøkt å gjøre alt størst mulig, vil vi nå prøve å dra alt mest mulig ned…" Fundamentet i låtene og Gåtes arrangementer lot seg overraskende lett omplassere i et mer vevert lydbilde. Med Gunnhilds vakre stemme som bærende element bruker Magnus og Sveinung kun tramporgel, gitarer og fele, men setter fortsatt et tydelig Gåte-preg på musikken.

Praktisk informasjon:

Konsertene starter presis. Dørene til salen åpnes ca. 20 minutter før konserten starter. På kveldsarrangement med servering, holder baren åpen fra 1 time før start. Kolben kulturhus har garderobeplikt. Garderoben er utenfor sal 2 og toaletter finnes i underetasjen. 

Publisert
07. februar 2020
Skrevet av