Billetter til Kolben kino og Kolben kulturhus kan kjøpes følgende steder.

www.kolben.no

Via mobil app'en "ebillett". 

(App’en er tilgjengelig for iphone i Appstore eller android i Google Play)

Billettautomaten i foajeen

Biblioteket man-tors 10-19, fre 10-15

Billettskranken 15 minutter før kinovisning eller 1 time før kulturarrangementer

Billettskranken lørdager fra 12-15

Ved kjøp av billetter via vår nettside eller via mobil, er det ikke nødvendig å hente ut billettene på forhånd.  Ved kjøp via nettsiden blir billetten sendt til den e-post adressen du oppgir. Ved kjøp via «ebillett» blir billetten sendt til din mobiltelefon og er tilgjengelig i appen. Du kan hente ut papirbillett enten i automaten eller i billettskranken. For billettkontroll er det tilstrekkelig at du viser frem meldingen eller e-posten på telefonen.

Hvis du kjøper billetter på nett, kan du også ta med deg betalingskortet du kjøpte billettene med. Du kan da hente billettene på automaten eller i billettskranken.

Når er du voksen og når er du barn?
Kino:
Fra fylte 15 år må du kjøpe voksenbillett. Hvis priskategori for barnebilletter ikke er tilgjengelig, kan det være fordi filmen starter etter kl.19 eller filmen vurderes som en film for et voksent publikum (har 15 års aldersgrense).

Kultur:
Fra fylte 16 år må du kjøpe voksenbillett

Honnør 
Gjelder for de over 67 år, uføretrygdede samt de med trygdekontorets honnørlegitimasjon.

Ledsagerbevis 
Alle med ledsagerbevis har rett til en fribillett. Fribilletten går til ledsageren, den med funksjonshemming betaler ordinær pris.

Generelle billettbetingelser
Ubenyttede billetter kan ikke byttes eller refunderes.
Rabatterte billetter som kjøpes på nettet er kun gyldige sammen med moderasjonsbevis. Moderasjonsbevis vises ved inngangen.

A-kort

Kolben Kulturhus samarbeider med Aftenposten. Innehavere av A-kort får rabattert pris på utvalgte arrangementer hver sesong. Det er viktig å være tidlig ute, da det er begrenset antall billetter med denne rabatten. For mer informasjon om A-kort: http://www.aftenposten.no/a-kortet/