Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Helena leinebø_nett

JazzAid: Helena Leinebø og Bruna Santana

TV-aksjonen og JAZZAID

JAZZAID er for deg som vet å sette pris på vakker, lett tilgjengelig og melodiøs jazz eller pop, og som samtidig ønsker å støtte flere gode saker mens du lytter! Du er sikret en jazzkveld med mening. Dagen før innsamlingen holdes det en konsert i Kolben hvor overskuddet går til TV-aksjonen 2019.  

Årets TV-aksjon er til inntekt for Care Norge, med temar «Nå er det hennes tur».

Årets artister er Helena Leinebø Band og Bruna Santana Trio.

Program:

18:00 Dørene åpner
18:30 Velkommen ved Jazzaid
18:40 Inspirerende foredrag
19:15 Helena Leinebø
20:00 Pause
20:05 Bruna Santana
20:40 Takker av

Om artistene:

Stavanger-jenta Helena Leinebø forbereder i disse dager sitt kommende debutalbum som er ventet i 2020. Singelen «Nothing Now» er første smakebit fra albumet. Stemmen og tekstene hennes er fylt av nyanser som både sjarmerer og bergtar. Hun er en artist med klare meninger og et bredt følelsesspekter, noe som gjenspeiles i låtene hennes. Helena har sin bakgrunn fra Norges Musikkhøyskole, og har jobbet med musikk og egne låter i flere år allerede.

Bruna Santana er en brasiliansk vokalist født i Sao Paulo, Brasil. De siste årene har hun bodd i Oslo, hvor hun har hatt stor suksess som musiker med sin herlige musikalske miks av samba, latinjazz, bossa nova og pop. Utover sitt eget prosjekt Bruna Santana Band, er hun vokalist i gruppene Ala Brasil og Oxente.

Konserten er et samarbeid mellom Kullebunden Jazz, TV-aksjonen 2019 og JAZZAID.

 

 

 

Forestilling:


lørdag 19.oktober
18:00
Sal 2
KOLBEN KULTURHUS