Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
aujo nett

Kullebunden Jazz: Ung Jazz Aojo & Ung vokal

AOJO

AOJO, Akershus og Oslo ungdomsjazzorkester, startet opp høsten 2014 og hadde sin debutkonsert på Kampenjazz i desember samme år, til stor suksess. Siden den gang har de spilt på Molde jazzfestival, Oslo jazzfestival, Jazz Baltica (Tyskland) og mye mer.
Bandet består av 20 svært talentfulle unge musikere i alderen 14 til 20 år under ledelse av saksofonist Shannon Mowday. Mowday er opprinnelig fra Sør-Afrika, og musikken hun skriver og arrangerer for AOJO er jazz med en blanding av afrikanske og nordiske impulser.

Ung vokal

Ung vokal er et splitter nytt vokalensemble som samler noen av våre mest lovende, unge sangere fra østlandsområdet i alderen 15-20 år. Dette er et gehørbasert ensemble med fokus på rytmisk samsang og utforsking av vokalimprovisasjon. Repertoaret består av en blanding av nyskrevne arrangement, slitesterke standardlåter og duggfrisk improvisasjon. Ensemblet ledes av Anja Eline Skybakmoen som er en aktiv utøver både som solist, komponist og sanger i vokalensembler som Eplemøya Songlag og Pitsj.

Fri Entré

Kullebunden Jazz er Oppegårds egen jazzklubb, med månedlige kvalitetskonserter i Kolben.

Høstprogram 2019

Moskus - Torsdag 26. september kl. 20:00

Solveig Slettahjell  - Torsdag 24. oktober kl. 20:00

(Ung scene 19.30)

Ung Jazz Aojo - Lørdag 2. november kl. 16:00

Håkon Kornstad Trio - Torsdag 21. november kl. 20:00 

(Ung scene 19.30)

Swingin’ Christmas - The Sinatra Songbook - Onsdag 11. desember kl. 20:00

Forestilling:


lørdag 2.november
16:00
sal 2
KOLBEN KULTURHUS