Kullebunden Jazz: Ung Jazz - AOJO

Om arrangementet

Kullebunden Jazz inviterer til Ung Jazz, en gratiskonsert med det fremste av regionens unge jazz-talenter, samlet i AOJO (Akershus og Oslo ungdomsjazzorkester)

Dette er en gratis matinékonsert med start kl. 14.00.

AOJO:

Akershus og Oslo ungdomsjazzorkester formidler en forbløffende kombinasjon av ung energi og moden musikalitet og består av 25 svært talentfulle unge musikere i alderen 14 til 20 år under ledelse av Olav Andreas Abildgaard. Det er en fantastisk kompleksitet, løssluppen energi og samtidig en nesten uhørt nøyaktig unøyaktighet i dette kollektivet, som får dette bandet til å sjokkere og begeistre. 

Akershus og Oslo ungdomsjazzorkester er en del av Østnorsk jazzsenters satsning på rekruttering og unge talenter, og bandet har, siden debutkonserten på Kampen Jazz høsten 2014, spilt på store og små scener i inn og utland som Moldejazz, Oslo jazzfestival, Vossajazz, Jazz Baltica (Tyskland) og Standard Bank National Youth Jazz Festival (Sør-Afrika) med mer. I 2019 ga de ut plata «Oasis of Bad Vibes», og det ble også lagd en dokumentar om bandet «Om å spille sammen som seg selv».

Kullebunden Jazz er en frivillig-drevet jazzklubb med tilholdssted i Kolben kulturhus. Jazzklubben setter hvert halvår opp et innholdsrikt program og tilbyr sine medlemmer konserter til medlemspris. For mer informasjon besøk: www.kullebundenjazz.no

Vi informerer om at det er garderobeplikt i våre lokaler.