Rocke-Revyen - Christmas time, On the Bayou

Om arrangementet

Rocke-Revyen er klar med sin 6. forestilling i Kolben, og tradisjonen tro blir det juleforestilling i desember. Denne gangen er det fokus på fred. Vi håper at sanger som We are the world, That´s what friends are for, Do they know it´s Christmas time at all, Ein bischen Frieden, Teach your Children o.l. kan skape positive vibber som også inspirerer han vi feirer på selve julaften, til å ta skikkelig tak i det som skjer rundt oss i verden i dag.

Rocke-Revyen er et ensemble som bokstavelig talt er "Born on the Bayou". Sumpen i tjernet like utenfor sal 4, er velkjent for de fleste fra "Kølabonn". Her renner det inn flere bekker fra Augestad, Midtodden og Skredderstua. Her trives "swamp rock", akkurat slik den trives i ulike delta langs Mississippi. 

Det har alltid vært rockemusikk her nede ved tjernet, helt siden starten på tidlig ´60 tall, bl.a. i  ungdomsklubben i daværende Samfunnshus. Nesten alle kjente norske band spilte her, ikke minst våre egne: Hugger Muggers, Beems og Sect m/Radka. At Hellbotn og Sumprock har holdt til her siden 2000-tallet bare bekrefter at Rock-botn er "Born on the Bayou".

 

http://www.rockerevyen.com 

 

Sal 4 har inngang nedenfor China House.