Sangeren Didrik Solli-Tangen er gjest sammen med Oppegårds egen Tuva Weideborg Hongve når Kolbotn Konsertorkester innbyr til stort musikalsk gjestebud i Kolben lørdag 23. november. Didrik er en av landets mest allsidige sangere. Han har stått på scenen med Alexander Rybak, José Carreras, Solveig Kringlebotn, og sunget sammen med blant andre Kringkastingsorkesteret. Han har også hatt flere opptredener på Nasjonaloperaens scene i Bjørvika. Didrik har også deltatt i Stjernekamp i 2017 - der han til slutt måtte strekke våpen for Adam Douglas i finalen. Og det er verd å merke seg at han slo gjennom som operasanger i USA i 2009.

Tuva er vår lokale sopran av stort og godt merke. Hun har vært solist med konsertorkesteret flere ganger - og vi får oppleve henne i tospann med Didrik Solli-Tangen. Tuva har hatt romanseaftener på Troldhaugen og på Nasjonaloperaens scene og har sunget i flere operaer.

Vi er også i år så heldige å ha med oss det fantastiske  Skala Operakor på ca 50 personer på denne konserten.

Kvelden vil inneholde de kjente ariene og duettene fra operaens verden, men kanskje får vi også flere musikalske overraskelser underveis. En stor kveld kan vi uansett vente oss.

Kveldens dirigent er Rune Andre Halvorsen.

 

Praktisk informasjon:

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpnes ca. 20 minutter før forestillingen starter. På kveldsforestillinger holder baren åpen fra 1 time før forestillingens start.

Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager- ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Kolben kulturhus har garderobeplikt. Garderobe og toaletter finnes i underetasjen.

NB! Balkong har inngang fra 3. etasje.