Solid - Jul for Swingende

Om arrangementet

Når julen swinger inn! La årets "Jul for swingende" ta deg med på en spektakulær julefeiring, med enestående vokalister, strålende dansere og lokale gjesteartister du ikke kan gå glipp av. Her smelter de tradisjonelle julelåtene sammen med nyere julehits, og skaper en herlig miks av swing, pop, glitter og glamour. Alt dette for å sette deg og dine i den ultimate julestemningen!

På scenen vil du finne et talentfullt ensemble bestående av artister og musikere fra bandet Solid, Danseteatret og avdelingen Dans Nordre Follo Kulturskole, blant flere andre. Deres samspill og lidenskap for musikken vil garantert begeistre og røre publikum i hjertet.

La deg fengsle av de fantastiske stemmene, la deg imponere av de elegante dansetrinnene og bli med på en uforglemmelig reise gjennom julemusikkens mangfoldige landskap. "Jul for swingende" er mer enn bare en konsert - det er en magisk opplevelse som vil varme sjelen din og etterlate deg med et smil om munnen.

Så kom, ta med deg dine kjære og opplev en julefeiring utenom det vanlige. "Jul for swingende" vil få deg til å danse, synge med og kjenne på den genuine gleden som kun julen kan bringe. Bli med oss når vi svinger inn i julemagien og skaper minner for livet.

Hvem er SOLID?

Solid er et band som tar musikkscenen med storm! Med sin unike og fengende sound blander de elementer fra jazz, soul, R&B, funk, disco og alternativ musikk, og skaper en oppslukende og energisk opplevelse for lyttere. 

På "Jul for swingende" vil Solid få deg til å danse, synge med og kjenne på den ekte julegleden. De vil blande de tradisjonelle julelåtene med deres unike musikalske stil, og skape en uforglemmelig miks av sjangre som vil sørge for at du kommer i den perfekte julestemningen