Liten lyspakke:
Frontlys og baklys
Opptil 4 lysskift
Forutsetter bruk av standardrigg
Tekniker: Krever godkjent teknisk kyndig person ved mikseposisjon under forestilling. OBS! Tekniker er ikke inkludert i denne pakken.
Kulturhustekniker må godkjenne denne personen senest 3 dager før arrangementet skal gjennomføres. Personen må være tilstede senest 120 minutter før publikum slippes inn, for gjennomgang av utstyr og lysprøver. Scenetegning som indikerer plasseringer av utøvere, instrumenter, monitorer og scenografi, skal være innlevert sammen med skjemaet "Forespørsel om leie av lokale i Kolben Kulturhus", senest 1 uke før arrangementets start. Det oppfordres også til å legge ved kjøreplan for arrangementet.

Stor lyspakke:
Frontlys og baklys/notelys
Bruk av fargefilter, scrollere (sal 1) og horisont flommere
Bevegelig lys
Røykmaskin
Tekniker: OBS! Tekniker er ikke inkludert i denne pakken. Scenetegning som indikerer plasseringer av utøvere, instrumenter, monitorer og scenografi, skal være innlevert sammen med skjemaet "Forespørsel om leie av lokale i Kolben Kulturhus", senest 2 uker før arrangementets start. Det oppfordres også til å legge ved kjøreplan for arrangementet. I produksjonsperioden må det settes av tid for lys-rigging og prøver. Varigheten på prøven bør stå i stil med arrangementets størrelse og kompleksitet. Det forventes at leietaker stiller med bærehjelp/scenearbeider ved arrangementer som krever dette.

Liten lydpakke:
PA anlegg
CD-spiller
Talemikrofon + 2 mikrofoner
Tekniker: Krever godkjent teknisk kyndig person ved mikseposisjon under forestilling. OBS! Tekniker er ikke inkludert i denne pakken. Kulturhustekniker må godkjenne denne personen senest 3 dager før arrangementet skal gjennomføres. Personen må være tilstede senest 120 minutter før publikum slippes inn, for gjennomgang av utstyr og lydprøver. Scenetegning som indikerer plasseringer av utøvere, instrumenter, monitorer og scenografi, skal være innlevert sammen med skjemaet "Forespørsel om leie av lokale i Kolben Kulturhus", senest 1 uke før arrangementets start. Det oppfordres også til å legge ved kjøreplan for arrangementet.

Stor lydpakke:
PA anlegg
CD-spiller
Full oppmikking (opptil 4 trådløse mikrofoner i sal 1)
Monitorer på scenen
Tekniker: OBS! Tekniker er ikke inkludert i denne pakken. Scenetegning som indikerer plasseringer av utøvere, instrumenter, monitorer og scenografi, skal være innlevert sammen med skjemaet "Forespørsel om leie av lokale i Kolben Kulturhus", senest 2 uker før arrangementets start. Det oppfordres også til å legge ved kjøreplan for arrangementet. I produksjonsperioden må det settes av tid for lyd-rigging og prøver. Varigheten på prøven bør stå i stil med arrangementets størrelse og kompleksitet. Det forventes at leietaker stiller med bærehjelp/scenearbeider ved arrangementer som krever dette.

Trådløs pakke:
16 stk. trådløse sendere og mottakere
16 stk. HS-2 bøylemikrofoner. Hudfarget
Evt. 4 stk. håndholdte mikrofoner
Leveres med batterier

AV-anlegg:
AV-rack med CD/DVD/VHS
Tilkoblingsmulighet for 2 PC-er
Video-overhead/"flipover"
2 stk trådløse mikrofoner/mygger
Projektor/videokanon

Mobilt anlegg:
16 kanalers miksepult m/klang
CD-spiller
Grafisk EQ
2 stk. aktive høyttalere
2 stk. mikrofoner